Aanmelden voor Keeperstraining weer mogelijk

Voor iedere keeper vanaf 7 jaar. HARDENBERG – Elke keeper uit Hardenberg en omstreken heeft de mogelijkheid om extra aan de eigen ontwikkeling als keeper te werken. Marco Hollak en Ignas Peek faciliteren deze keepers met leuke, uitdagende en afwisselende trainingen, waarbij het plezier voorop staan. Na een mooi eerste jaar gaat Keepersschool GO! vanaf 3 september weer van start met haar keeperstrainingen.

Terugblik eerste jaar GO!

Marco en Ignas zijn trots om het eerste jaar, waarbij zij keepers uit Bergentheim, Coevorden, Dedemsvaart, De Krim, Den Velde, Hardenberg Gramsbergen, Lutten, Ommen, Punthorst, Sibculo en Slagharen hebben mogen trainen. Is er in de meivakantie een keepersclinic georganiseerd voor 40 jeugdkeepers en hebben zij bij hét Prins Sport Jeugd Voetbalkamp een clinic mogen geven aan ruim 25 deelnemers. Daarnaast zijn er, voor het nieuwe seizoen, meerdere samenwerkingsverbanden met meerdere clubs aangegaan om hun keepers te gaan trainen.

Trainingen

Wanneer een keeper wil komen trainen kan er gekozen worden uit een trainingsabonnement of een trainingspakket. Kijk verder op onze website voor alle informatie over de trainingsabonnementen en -pakketten.
Er wordt getraind in groepen van maximaal 6 keepers om voldoende aandacht aan elke keeper te geven. Het is altijd mogelijk om eerst een gratis vrijblijvende proeftraining te volgen. De trainingen zijn, vooralsnog, elke vrijdagmiddag. Voor de 7 t/m 11 jarigen van 16.00-17.00 uur en voor de 12 t/m 18 jarigen 18.00-19.00 uur. Ook senioren keepers kunnen trainingen krijgen. Dit zal in onderling overleg dan afgestemd worden.

Aanmelden

Het aanmelden voor een trainingsabonnement, -pakket of proeftraining kan gedaan worden via het aanmeldformulier.

Contact

Zijn er vragen en/of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Klik hier voor onze contactgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
Stel hier uw vraag
Hallo, welkom bij Keepersschool GO!
Waarmee kan ik u helpen?