Visie Keepersschool GO!

Keepersschool GO!
Keepersschool GO! is ontstaan vanuit passie voor het keepersvak. Wij als coaches willen onze passie graag doorgeven op de volgende generatie en hen meegeven dat plezier in het keepen, het allerbelangrijkste is. Tegelijkertijd willen we uitstralen dat iedereen het maximale uit zichzelf kan halen en zo vol zelfvertrouwen in het doel/ leven staat.

Visie

Keepersschool GO! is er voor jeugdkeepers die zich graag verder willen ontwikkelen als keeper. Als keepersschool willen wij deze keepers faciliteren met leuke, uitdagende en afwisselende trainingen. Deze trainingen zijn er op gericht de jeugdkeeper maximaal als keeper en als mens te laten ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat de keeper wordt uitgedaagd om zijn/ haar talent zoveel mogelijk te benutten. Het belangrijkste hierin is dat de keeper dit met veel plezier doet. Keepersschool GO! heeft oog voor het individu en zullen de trainingen hier zoveel mogelijk op aanpassen. Keepers zullen gedurende het trainingstraject te horen en/of te zien krijgen waarin ze zijn gegroeid en geven we tips ten aanzien van ontwikkelpunten.

5 pijlers
Keepersschool GO! staat voor de volgende pijlers:

 • Ambitieus
  Als coaches zijn wij ambitieus. We streven er naar om de jeugdkeepers zo te trainen dat ze hun talenten zo optimaal gebruiken. Voor elk individu ligt de lat ergens anders. Het is aan ons om die lat te zien en hierop aan te passen.
 • Ontwikkeling
  We streven ernaar een situatie te creëren waarin de keeper zich optimaal kan ontwikkelen. Elke keeper heeft zijn sterke en ontwikkel punten. Samen met de keeper gaan we hiernaar op zoek en verstevigen we de sterke punten en verbeteren we de ontwikkel punten. Hierbij kan gedacht worden aan ontwikkeling op technische en tactische vaardigheden, ontwikkelen van vaardigheden als onderdeel van een team en een stuk ontwikkeling als persoon.
 • Passie
  Als trainers hebben we veel passie voor het keepersvak. We hebben zelf veel ervaring als speler maar ook als trainer. We zijn gemotiveerd om jeugdkeepers te ondersteunen bij hun ontwikkeling en hebben hier enorm veel plezier in.
 • Plezier
  Plezier op de training is voor ons het allerbelangrijkste. Wij zijn van mening dat er met plezier het meeste bereikt kan worden. We zullen ons inzetten om de trainingen zo divers en afwisselend mogelijk te maken.
 • Uitdaging
  Zonder uitdaging geen ontwikkeling. De keepers zullen op de trainingen uitgedaagd worden om hun grenzen te verleggen. Om steeds een stapje extra te doen om het maximale uit hun eigen talent te halen. Wij ondersteunen de keepers in deze ontwikkeling. U mag er vanuit gaan dat dit op een pedagogisch verantwoorde manier zal gebeuren. Wij zien de kracht van de positieve benadering en zullen betrouwbaar zijn voor onze keepers.
“Keepen met plezier, is keepen op niveau” (Peek, 2020)
Begin met chatten!
Stel hier uw vraag
Hallo, welkom bij Keepersschool GO!
Waarmee kan ik u helpen?