Keepersclinic voor jeugdkeepers geslaagd

Bijna veertig jeugdkeepers uit Hardenberg en omstreken hebben deelgenomen aan de eerste GO! keepersclinic van Keepersschool GO!.

Keepersclinic Keepersschool GO

“Aan het plezier en het fanatisme te zien was het een zeer geslaagde activiteit”, vindt Ignas Peek. “Daarnaast werkte het zonnige en droge weer ook erg mee”. Na een korte opening door Marco Hollak werd er gestart met een gezamenlijke warming-up onder leiding van meerdere keeperstrainers.

Hierna zijn de keepers in groepjes uiteen gegaan om zes oefenvormen te volbrengen. Meerdere keepershandelingen, zoals snel voetenwerk, duiken, vangen, keepershouding en spelhervattingen zijn aan bod gekomen.

Keepersclinic Keepersschool GO 2

Als leuk aandenken zijn alle keepers nog op de foto gezet tijdens het onderdeel ‘zweven voor de foto’. Hierbij werd iedereen met zijn/haar mooiste duik op de foto gezet, welke zij na afloop uitgeprint op een deelnemerscertificaat meekregen als aandenken. Al met al kijken Marco en Ignas met een zeer tevreden gevoel terug op de clinic, waarbij Ignas aanvullende zegt: “Dit is voor herhaling vatbaar en gaan wij ook zeker vaker organiseren naast onze huidige trainingen”.

Neem voor meer informatie contact met ons op via onze contactpagina.

Begin met chatten!
Stel hier uw vraag
Hallo, welkom bij Keepersschool GO!
Waarmee kan ik u helpen?