Aanmelding annuleren

Bij het annuleren van de aanmelding gelden de volgende annuleringsvoorwaarden zoals ook in onze algemene voorwaarden zijn opgenomen.

Artikel 4. Annuleringsvoorwaarden

4.1. Na aanmelding en bevestiging heeft de betreffende deelnemer zich definitief ingeschreven voor deelname aan de blok keeperstrainingen. Na deze opgave is restitutie van de betaling als volgt vastgesteld:

  • schriftelijk annuleren kan kosteloos tot 2 weken voor aanvang van de eerste keeperstraining uit het betreffende blok.
  • bij schriftelijke annulering tussen 1 tot 2 weken voor aanvang van de eerste keeperstraining uit het betreffende blok wordt 50% van het totaalbedrag terugbetaald;
  • bij schriftelijke annulering binnen 1 week voor aanvang van de eerste keeperstraining uit het betreffende blok wordt 75% van het totaalbedrag terugbetaald;
  • bij annulering op dezelfde dag van aanvang van de eerste keeperstraining uit het betreffende blok is er geen restitutie van het totaalbedrag.

4.2. Bij afwezigheid door een blessure of ziekte is er geen restitutie mogelijk.
4.3. bij afwezigheid door een vakantie, feestje of andere privé aangelegenheid van deelnemer is er geen restitutie mogelijk.
4.4. In geval van langdurige blessure, ziekte of andere onvoorziene omstandigheden kan de deelnemer (of in het geval van minderjarigheid de ouder/verzorger van de deelnemer) contact opnemen met Keepersschool GO! en wordt samen naar een passende oplossing gezocht. De uiteindelijke beslissing over de invulling van de oplossing wordt door de coördinatoren van Keepersschool GO! genomen.
4.5. Keepersschool GO! behoudt het recht tot het eventueel afgelasten dan wel verplaatsen(tijd/locatie) van een activiteit in geval de weersomstandigheden of onveiligheid de activiteit niet mogelijk maken. Hiervan wordt u via sociale media, mail en/of telefoon op de hoogte gesteld.

Begin met chatten!
Stel hier uw vraag
Hallo, welkom bij Keepersschool GO!
Waarmee kan ik u helpen?