Keepersclinic in de herfstvakantie

Keepersschool GO! organiseert in de herfstvakantie een keepersclinic.
Keepersschool GO! biedt inmiddels al meer dan een jaar keeperstrainingen aan keepers uit de regio aan. Zij krijgen hierdoor de mogelijkheid om extra aan de eigen ontwikkeling als keeper te werken. De trainingen worden gegeven door de gediplomeerde keeperstrainers Ignas Peek en Marco Hollak. Naast de keepersschool trainingen geven beide keeperstrainers ook trainingen bij meerdere verenigingen en organiseren zij ook keepersclinic.

Keepersclinic
In de herfstvakantie, op vrijdag 22 oktober, organiseert Keepersschool GO! in samenwerking met Prins Sport Hardenberg een clinic voor jeugdkeepers. Van 13.00 tot 14.30 uur aan de 8 t/m 11 jarigen en van 15.00-16.30 uur aan de 12 t/m 18 jarigen op het hoofdveld van sportpark Baalderveld te Hardenberg. Tijdens de clinic zullen de keepers meerdere spelvormen gaan doen die te maken hebben met het keepersvak. De kosten om deel te nemen zijn € 10,-. Dit is inclusief een leuk aandenken en iets te drinken tijdens de pauze.

Aanmelden
Via het aanmeldformulier kan men zich aanmelden voor deze keepersclinic. Dit kan tot en met woensdag 20 oktober. Er is plek voor maximaal 25 keepers per leeftijdsgroep. Voor vragen en meer informatie zijn wij bereikbaar via info@keepersschool-go.nl of telefonisch op 06 229 55 669. Keepersschool GO! is ook te volgen via LinkedIn, Instagram en Facebook.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, waarmee kan ik je helpen?